(Видео) Стефан Стојановски промовира нова песна

By

Стефан Стојановски од Куманово ја промовира неговата нова песна „Усни ко малини“. Музиката, текстот и аранжманот ги направи Јован Василевски, а спотот го режираше Мери Стојановска. Во видеото, освен Стефан се појавуваат и девојките од танцовото студио DanceStudioMak.

„Се посветив максимално на музика периодов. Оваа ми е втора песна, претходно ја испеав ‘Земи го срцево’. Веќе работам на уште една песна, преработка на ‘Тетовско јаболче’,“ рече Стефан за „Репортер“.

Ќе ви се допадне