(Видео) Тамара има нова песна на англиски

By

„Rise“ е втората песна на Тамара на англиски јазик за новиот албум кој треба да се промовира во текот на летото. Авторскиот тим на песната е истиот од Евровизија 2019. Музиката е на Роберт Билбилов, аранжманот на Дарко Димитров а текстот го напишаа Коста Петров и Сања Поповска.

Ќе ви се допадне