(Видео) Цигарaта во уста, карминот на најјако: Миа Костова како главна сестра испрати порака до здравствениот систем

Инфлуенсерката Миа Костова на својот jутјуб-канал го објави своето најново видео во кое задно со Тијана Скулиќ на хумористичен начин ја прикажува состојбата во нашиот … Продолжи со читање (Видео) Цигарaта во уста, карминот на најјако: Миа Костова како главна сестра испрати порака до здравствениот систем