(Видео) Владо Јаневски љуби на роденденот: Ми се виде совршена

By

Владо Јаневски денес слави роденден. Тој полни 60 години и во чест на роденденот од „Кроација рекордс” го објавија најновиот негов македонски сингл кој носи наслов „Љуби, љуби“. Песната со љубовните стхови одлично се вклопи за јубилејот. „Се заљубив, на прва ми се виде совршена“, е само дел од песната на Владо. Музиката и аранжманот се негови, а тексот е на Борис Ѓурѓевиќ.

Ќе ви се допадне