Виолета Томовска, Ристо Самарџиев, Пеце “Суперхикс” ќе пеат во чест на Јонче Христовски

Камерниот оркестар на Битола на 4. април во Битола во Центарот за култура и на 5. април во Скопје во МОБ ќе оддржи концерт посветен на Јонче Христовски. На концертот познати имиња од македонската музичка сцена ќе ги отпеат најпознатите и најубави песни од музичката легенда.

Виолета Томовска, Ристо Самарџиев, Ленче и Горан Кукиќ, Елена Андоновска, Душко Георгиевски, Петар Младеновски од “Суперхикс”, Агни Авшар… се дел пејачите кој ќе пејат во чест на Јонче Хрисовски.

Scroll to Top