Жерновски славеше годишнина брак со сопругата Олгица

Поранешниот градоначалник на општина Центар, Андреј Жерновски прослави 22 годишнина брак со сопругата Олгица. „22 години“, напиша Жерновски кој со Оглица се запознал уште во 1993 година кога била член на подмладокот на тогашната Демократска партија.

Заедно работеле десетина години, а врската ја официјализирале неколку години подоцна. За потсетување, двајцата се венчаа во 2001 година

 

 

Scroll to Top