Чак Норис денес го слави 78 роденден

By

Карлос Реј, односно легендарниот Чак Норис, американската ѕвезда на боречки вештини, актер, продуцент и сценарист, денеска го слави 78 роденден!

Среќен роденден, Чак Норис!

Во чест на неговиот роденден, издвојуваме 20 фори за него:

  • Норис може да го запре интернетот
  • Кога Чак Норис се родил, тој ја однел својата мајка во куќата од болница
  • Колку склекови може да направи Чак Норис? Сите
  • Чак Норис има iPhone со цело јаболко!
  • Како настанал велосипедот? Чак Норис направи ѕвезда и сите викале: „ТО, ЧАК! ТОООО, ЧАК!
  • Смртта почнала да шета од врата до врата со маска и коса. Доаѓа до една врата, кога отвора Чак Норис. Го гледа смртта Норис, ја гледа тој неа, кога оддеднаш смртта дига раце и вика: МАСКЕНБАЛ!!!
  • Чак Норис: „Здраво? Дали е тоа Митар Мириќ?“ – Митар Мириќ: „Да, повелете?“, Чак Норис: „Чекај друже… Како тоа мислиш… не може нам нико ништа???“.
  • Зошто Чак Норис не глумел во Титаник? – Па сите ќе ги спасел.
  • Само Чак Норис можел да ја убеди баба му дека не е гладен.
  • Чак Норис е единствениот кој може да навива за Ѕвезда и Партизан истовремено.

 • Зошто Чак Норис е најсилен? Затоа што вежба два дена дневно.
 • Чак Норис му оди на Сонцето во очи
 • Чак Норис и се јавил на Богородица во сон
 • Како лае куче, кога Чак Норис доаѓа на помош? – Чак-Чак!
 • На Чак Норис му успеало да го запали југото од прва.

Ќе ви се допадне