Македонскиот модел Татјана Јанушева на насловната страница на „Elle“

Македонскиот светски познат модел Татјана Јанушева објави фотографии од соработката со српското издание на „Elle“.

Нашиот модел се најде на насловната страница на овој магазин.

Јанушева во своето портфолио има работни ангажмани за кампањите на Champion, Pull and Bear, како и насловната страница на амаериканскиот магазин Pump.

Фотографиите се дело на Danilo & Sharon.

Scroll to Top