Лара, Пајак, Теа и Огнен ќе пеат на хуманитарен концерт за Лео во Аеродром

Огнен Здравковски, Таско, Пајак, Лара Иванова, Теа Трајковска ќе пеат на хуманитарниот настан за Лео во општина Аеродром.

Хуамнитарниот концерт „Бек ту скул“ ќе се одржи на 3 -ти септември пред трговскиот центар „Капитол“ со почеток во 18 часот

„Оваа година подготвивме уште една хуманитарна и забавна манифестација. Низ богата забавна и музичка програма ќе уживаме во настапите на македонски и локални артисти. Настанот, освен забавен ќе има и хуманитарен карактер, а сите заеднички ќе имаме можност да донираме за лекувањето на Леонид Индов“, информираат организаторите.

Забавата за сите ученици од Аеродром ќе биде отворена со настап на детскиот хор „Поточиња“.

Scroll to Top