Летна промоција во Credissimo: „Колку земаш, толку враќаш!”

Неограничен број авантури, неограничен број спомени и неограничено уживање со промоцијата на Credissimo – „Колку земаш, толку враќаш!”

Летото е период во кој сите сме креативни, со безброј желби за одмор, уживање и разни авантури. Оствари ги своите летни планови благодарение на неверојатната понуда на Credissimo, која ти овозможува да земеш кредит до 30.000 ден. без камата.

Веќе секој прв и секој следен кредит до 30.000 ден. е со 0% камата и без дополнителни трошоци. Колку земаш, толку враќаш!

Доколку имаш повеќе креативни идеи и желби, можеш да ги оствариш сите!

Како да аплицираш за кредит без камата до 30.000 ден.?

  • Испрати барање, целосно онлајн, со пополнување краток формулар на mk
  • Преку твојот корисничкиот профил
  • Преку „чат“ формата на mk
  • Јави се на тел. 02 511 1010

Кои услови треба да ги исполниш?

  • Да си полнолетен
  • Да имаш важечки личен документ

Зошто треба да ја искористиш новата промоција?

Одмори се, оди на шопинг, направи си незаборавна авантура или пак посети некоја светска дестинација. Наполни ги батериите за време на летните месеци, собери енергија и мотивација што ќе те водат напред во текот на целата наредна година.

Дефинирај ги своите желби, направи план, аплицирај и започни со уживањето! Одобрувањето е за само неколку минути, а парите веднаш ќе бидат префрлени на твојата сметка.

Кој може да ја искористи промоцијата?

Промоцијата е за нови и за веќе постоечки клиенти и е валидна за продуктот Credissimo до плата.