Оскаровката Ема Стоун е новата Круела де Вил

Оскаровката Ема Стоун ја глуми Круела де Вил во истоимениот филм. Од продукцијата на „Волт Дизни“ го објавија првиот трејлер, а Стоун ќе ја игра …

Оскаровката Ема Стоун е новата Круела де Вил Прочитај повеќе »