Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе прелета на растојание од само 40 метри од орбитата на Земјата на 9. септември, а астрономите предупредуваат дека постојат големи шанси и да …

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција Прочитај повеќе »