Во Египет откриена пиварница стара 5.000 години

Во градот Абидос во Египет е отриена пиварница стара 5.000 години. Од египетското Министерство за туризам и старини велат дека во неа можело да се …

Во Египет откриена пиварница стара 5.000 години Прочитај повеќе »