Адријана Кеш

(Видео) Адријана Кеш ја имитира Ана Николиќ

Фолк-пејачката Адријана Ацевска, позната како Адријана Кеш, и музичарот Бока Рафинерија ја снимија заедничката песна, „Пали – гаси“. Песната е во аренби стил, поразлична од …

(Видео) Адријана Кеш ја имитира Ана Николиќ Прочитај повеќе »

Scroll to Top