(Видео) Руски тајкун и изгради куќа на бабата која живеела сама во Сибир со децении

Рускиот тајкун Олег Дерипаска ѝ помогнал на бабата Агафја Ликова (76), која живеела сама во Сибир со децении. Агафја во јавноста стана позната како жената …

(Видео) Руски тајкун и изгради куќа на бабата која живеела сама во Сибир со децении Прочитај повеќе »