(Видео) Во Египет за шпионажа бил уапсен робот-уметник, египетските служби сакале да уништат проект вреден 3 милиони фунти

Службите во Египет уапсиле робот-уметник, вреден 3 милиони фунти, сметајќи дека тој пристигнал на изложба со цел да шпионира. Роботот бил проект на Ејдан Мелер, …

(Видео) Во Египет за шпионажа бил уапсен робот-уметник, египетските служби сакале да уништат проект вреден 3 милиони фунти Прочитај повеќе »