Шербеџија доби понуда да стане член на Американската академија за филм

Прославениот актер Раде Шербеџија е повикан да биде член на Американската академија на филмски уметности и наука, во која членуваат филмски професионалци од целиот свет. …

Шербеџија доби понуда да стане член на Американската академија за филм Прочитај повеќе »