Јапонец се оженил со холограм за кој платил 15.000 долари

Јапонецот Акихико Кондо (35) се оженил со холограм од дваесет сантиметри, чие име е Хацуне Мика и за која платил околу 15.000 долари. Хацуне Мика …

Јапонец се оженил со холограм за кој платил 15.000 долари Прочитај повеќе »