(Видео) Италијански стјуардеси се соблекоа на плоштад среде Рим во знак на протест за изгубените работни места

Околу 50 поранешни стјуардеси на веќе згасената италијанска авиокомпанија „Ал Италија“ се соблекоа на плоштадот Кампидољо во центарот на Рим. Тие се соблекоа во знак …

(Видео) Италијански стјуардеси се соблекоа на плоштад среде Рим во знак на протест за изгубените работни места Прочитај повеќе »