Британски милионер мистериозно исчезна со сопругата во Тајланд

Бизнисменот Алан Хог (65) и неговата партнерка Нот (61) кои живееле во пространата вила на северот на Тајланд, исчезнале минатата недела. Пенизонираниот британски милионер и …

Британски милионер мистериозно исчезна со сопругата во Тајланд Прочитај повеќе »