Алберобело град во Италија со необична архитектура: живописни улици со цвеќиња и автентични италијански сувенири

Доколку не ви се допаѓаат прегласните и комерцијални места, каде поради бројноста на туристите има гужва и врева, на вашата листа треба да го ставите …

Алберобело град во Италија со необична архитектура: живописни улици со цвеќиња и автентични италијански сувенири Прочитај повеќе »