Ако пчелите исчезнат, луѓето ќе имаат уште четири години живот

Од Меѓународниот институт Earthwatch велат дека доколку пчелите исчезнат целосно, на луѓето им преостануваат само уште четири години живот. На состанокот во Лондон, друштвото Royal …

Ако пчелите исчезнат, луѓето ќе имаат уште четири години живот Прочитај повеќе »