Алберт

Поранешниот свршеник на Наоми Кембел ѝ помага на принцезата од Монако да ги реши брачните проблеми

Принцезата Шарлин од Монако (43) се зближила со поранешниот свршеник на манекенката Наоми Кембел, милијардерот Владимир Дорнонин пишуваат светските медиуми. Двајцата се зближиле додека таа …

Поранешниот свршеник на Наоми Кембел ѝ помага на принцезата од Монако да ги реши брачните проблеми Прочитај повеќе »

Откриена формулата за среќата на Алберт Ајнштајн која ја подарил на еден доставувач место пари

Две белешки кои Алберт Ајнштајн ги дал на еден доставувач во Токио, од кои една е од тајниот среќен живот, се појавија 95 години подоцна …

Откриена формулата за среќата на Алберт Ајнштајн која ја подарил на еден доставувач место пари Прочитај повеќе »

Scroll to Top