Ричард Гир и сопругата првпат по три години се појавија во јавноста откако станаа родители

Ричард Гир и неговата сопруга Алехандра Силва за првпат се појавија во јавноста откако тајно добија уште едно дете. Нивното појавување беше на хуманитарна гала …

Ричард Гир и сопругата првпат по три години се појавија во јавноста откако станаа родители Прочитај повеќе »