Синот на Балашевиќ стана татко, ќерката доби име Вера

Синот на Ѓорѓе Балашевиќ, Алекса, стана татко. Тој и неговата долгогодишна девојка Николина, со која се ожени во јуни, првпат станаа родители. Радосната вест Алекса …

Синот на Балашевиќ стана татко, ќерката доби име Вера Прочитај повеќе »