Веселина тврди дека го излечила ракот на матката со природен лек

На Веселина Стевиќ лекарите ѝ откриле тумор на матката, а по прегледот и прогнозата на лекарите, таа одлучила да се обиде да се излечи по …

Веселина тврди дека го излечила ракот на матката со природен лек Прочитај повеќе »