Тригодишниот Алексеј од Скопје боледува од ретка болест и потребна е помош: за жал, тука докторите не ја поставија вистинската дијагноза, па се залажувавме дека касни со развојот

На три годишниот Алексеј од Скопје кој е предвремено родено бебе, дијагностицирана му е ретка болест, хипоксична енцефалопатија. Болест која се каракетризира со недостаток на …

Тригодишниот Алексеј од Скопје боледува од ретка болест и потребна е помош: за жал, тука докторите не ја поставија вистинската дијагноза, па се залажувавме дека касни со развојот Прочитај повеќе »