Алесандра Аброзио со децата на Бахами

Алесандра Аброзио ужива во тропските убавини на Бахамите. 36-годишниот супермодел уживаше и се забавуваше со своите деца и повторно го сврте вниманието со убавиoт изглед …

Алесандра Аброзио со децата на Бахами Прочитај повеќе »