Ја освои титулата светски првак, а ниту еднаш не заигра за Франција

Фудбалерите на Франција ја освоија втората титула светски првак. За тоа кој колку поединечно допринел за освојувањето на „Златниот глобус“ е тешко да се говори, …

Ја освои титулата светски првак, а ниту еднаш не заигра за Франција Прочитај повеќе »