Алибаба

Кинескиот милијардер Џек Ма загуби 26 милијарди долари откога властите уапсиле човек со исто име

Кинескиот тајкун Џек Ма загуби 26 милијарди долари откога властите во Кина уапсиле човек со слично презиме како неговото. Кинескиот гигант „Алибаба“, чиј основач е …

Кинескиот милијардер Џек Ма загуби 26 милијарди долари откога властите уапсиле човек со исто име Прочитај повеќе »

Scroll to Top