Алина Кабајева

Путин ѝ викал на љубовницата, објавени информации за тајниот живот со гимнастичарката

Рускиот претседател Владимир Путин и се дерел на неговата тајна љубовница, Алина Кабајева, затоа што сметал дека нејзини пријатели изнеле во јавност информации за нивниот …

Путин ѝ викал на љубовницата, објавени информации за тајниот живот со гимнастичарката Прочитај повеќе »

Британски „Мирор“: Путин ја крие љубовницата Алина Кабајева и нејзините деца во Швајцарија

Ррускиот претседател Владимир Путин, својата љубовница Алина Кабајева и нејзините деца ги крие на тајна локација во Швајцарија, тврдат извори за британски Mirror. Тие тврдат дека …

Британски „Мирор“: Путин ја крие љубовницата Алина Кабајева и нејзините деца во Швајцарија Прочитај повеќе »

(Видео) Љубовницата на Путин му родила близнаци

Алина Кабајева, поранешната руска гимнастичарка, која во јавноста е позната и како љубовницата на рускиот претседател Владимир Путин, родила близнаци. Таа во јавноста не е …

(Видео) Љубовницата на Путин му родила близнаци Прочитај повеќе »

Заговорниците за љубовницата на Путин, Алина Кабајева не родила близнаци

Iнформацијата за породувањето на љубовницата на Путин, Алина Кабајева е лажна вест сметаат љубителите на заговор. Низ руските медиуми сега се појави информација дека поранешната …

Заговорниците за љубовницата на Путин, Алина Кабајева не родила близнаци Прочитај повеќе »

(Видео) Љубовницата на Путин роди близнаци

Поранешната руска гимнастичарка Алина Кабајева, за која се зборува дека е во долгогодишна врска со рускиот претседател Владимир Путин, наводно неодамна родила близнаци, пишуваат руските …

(Видео) Љубовницата на Путин роди близнаци Прочитај повеќе »

Scroll to Top