Германски пророк ги предвидел конфликтот меѓу Иран и САД и почетокот на Третата светска војна

Германецот Алојз Ирлмајер, по Нострадамус и баба Ванѓа е третиот човек кој е познат по неговите точни прогнози за иднината. За него се збори дека …

Германски пророк ги предвидел конфликтот меѓу Иран и САД и почетокот на Третата светска војна Прочитај повеќе »