Новинарка на Си-ен-ен признала дека владата ја плаќала да шири лаги

Медиумите пласираат лаги кои ако доволно долго се повторуваат, стануваат вистина! Човештвото е програмирано! Војната што со години е најавена исклучиво во алтернативните медиуми почна …

Новинарка на Си-ен-ен признала дека владата ја плаќала да шири лаги Прочитај повеќе »