Амбициозен руски проект што ја исплаши Америка

Западните медиуми повторно му забележуваат на Путин поради тоа што рускиот претседател наводно работи на обидот да завладее со светскиот пазар на гас. Всушност, се …

Амбициозен руски проект што ја исплаши Америка Прочитај повеќе »