Нова теорија на научниците, темната материја не постои

Веќе со децении астрономите и физичарите разговараат и ги кршат копјата за тоа како вселената е исполнета со егзотична материја, наречена темна материја, која го …

Нова теорија на научниците, темната материја не постои Прочитај повеќе »