бјелогрлиќ

Јана Стојановска и Петар Арсовски раскажаа како е да се игра со Бјелогрлиќ

Јана Стојановска и Петар Арсовски се дел од македонските актери што глумат во новата серија на Драган Бјелогрлиќ, „Сенки над Балканот“. Покрај нив, во серијата …

Јана Стојановска и Петар Арсовски раскажаа како е да се игра со Бјелогрлиќ Прочитај повеќе »

Драган Бјелогрлиќ: Осумдесеттите беа најубавото време да се живее во Југославија

Актерот Драган Бјелогрлиќ деновиве престојуваше во Скопје каде што на затворањето на филмскиот фестивал „Киненова“ ја промовираше својата нова серија „Сенки над Балканот“, каде што …

Драган Бјелогрлиќ: Осумдесеттите беа најубавото време да се живее во Југославија Прочитај повеќе »

Scroll to Top