(Видео) Македонецот Бобан Цаневски со песна на Аки растури во „Никогаш не доцна“ и влезе во финалето

Македонскиот пејач Бобан Цаневски (45) во шоуто на „Никогаш не е доцна“, настапи со песната „Доѓи“ на Аки Ракимовски од „Парни валјак“. Скопјанецот ја освои …

(Видео) Македонецот Бобан Цаневски со песна на Аки растури во „Никогаш не доцна“ и влезе во финалето Прочитај повеќе »