Поранешен американски пилот вели дека знае каде слетал исчезнатиот малезиски авион

Пензионираниот американски пилот Енди Рајан, кој целиот свој живот летал со големи патнички авиони, вели дека ја знае локацијата на исчезнатиот малезиски авион, „боингот МH370“. …

Поранешен американски пилот вели дека знае каде слетал исчезнатиот малезиски авион Прочитај повеќе »