Гасете болјери и не мочајте, Македонци добија упатство за однесување во апартман во Грција

Гости во летувалиште во туристичкото место Дионисиос, во близина на Неа Модања, Грција, добиваат опширно упатство за тоа како треба да се однесуваат додека престојуваат …

Гасете болјери и не мочајте, Македонци добија упатство за однесување во апартман во Грција Прочитај повеќе »