(Фото) Тевдовски најбрз во трката меѓу бизнисмените

Тимот од Министерството за финансии предводен од министерот Драган Тевдовски годинава беше најбрз на Бизнис трката покрај Вардар во Скопје и освои златна штафета. Друштво …

(Фото) Тевдовски најбрз во трката меѓу бизнисмените Прочитај повеќе »