Астронаут си заминува од НАСА

Роб Калин, астронаутот што беше на обука во НАСА, си заминува од Националното воздухопловна и вселенска администрација. Вакво нешто се случува првпат по педесет години …

Астронаут си заминува од НАСА Прочитај повеќе »