Хали Бери се повреди на снимањето на новиот филм

Глумицата Хали Бери се повреди за време на снимањето на ММА драмата Bruised. Глумицата, која истовремено е и режисер на филмот, се здоби со полесна …

Хали Бери се повреди на снимањето на новиот филм Прочитај повеќе »