(Видео) На саем во Женева претставен најскапиот автомобил на светот

Најскапиот автомобил во светот беше претставен на саем за автомобили во Женева. Станува збор за моделот Bugatti La Voiture Noire, следбеник на легендарниот Bugattiju Type 57 …

(Видео) На саем во Женева претставен најскапиот автомобил на светот Прочитај повеќе »