Во продажба е пуштен чипс со вкус на вагина

Деновиве во продажба е пуштен чипс со вкус на вагина. Го произведува компанијата Chazz од Литванија. Од таму велат дека производот го продаваат заради недостаток …

Во продажба е пуштен чипс со вкус на вагина Прочитај повеќе »