Кинески функционер рекордер во корупција, во подрумот чувал 13,5 тони злато

Кинеската полиција го упасила Џанг Чи, поранешен градоначалник во градот Данџоу и шеф на комунистичката партија во провинцијата Хајнан, откако во неговиот подрум било најдено …

Кинески функционер рекордер во корупција, во подрумот чувал 13,5 тони злато Прочитај повеќе »