(Видео) Американец доаѓа во Македонија да се балканизира: Ја продадов куќата и дадов отказ од работа, тргнувам!

Познатиот американски тиктокер Џастус Рејд, од јули повторно има во план да го посети Балканот. Рече дека си дал отказ од работата и ја продал …

(Видео) Американец доаѓа во Македонија да се балканизира: Ја продадов куќата и дадов отказ од работа, тргнувам! Прочитај повеќе »