НАСА бара кловнови за астронаути, ќе го подигаат моралот во вселената

Од вселенската американска агенција НАСА велат дека се во потрага по луѓе со голема смисла на хумор, кои ќе имаат за задача да го покренат …

НАСА бара кловнови за астронаути, ќе го подигаат моралот во вселената Прочитај повеќе »