Научници од Лондон веруваат дека откриле планета на која постои живот

Научниците од Лондон веруваат дека откриле планета на која би можел да постои живот. Тие велат дека ова би можела да биде првата таква планета …

Научници од Лондон веруваат дека откриле планета на која постои живот Прочитај повеќе »