(Фото) Вил Смит загрижен за синот – „Џејдан премногу ослабе и кожата му е сива“

Синот на актерот Вил Смит, Џејдан отворено призна дека има сериозни проблеми со здравјето и губењето килограми поради начинот на неговата исхрана. Тој во семејната …

(Фото) Вил Смит загрижен за синот – „Џејдан премногу ослабе и кожата му е сива“ Прочитај повеќе »