Повеќе од 100 луѓе преку ноќ чекале во ред за да добијат иста тетоважа

Повеќе од 100 луѓе чекаа ред пред седиштето на компанија за вотка во Свонси, откако газдите им ветија дека ќе им го тетовираат на рацете …

Повеќе од 100 луѓе преку ноќ чекале во ред за да добијат иста тетоважа Прочитај повеќе »